Witam wszystkich forumowiczów i zgłaszam się tutaj do was z takim zapytaniem ? Chodzi mi o radio i głośniki do Octavii I Facelift. Mianowicie mam radio stare fabryczne Panasonic chcę zmienić na nowe z w miarę dobrymi funkcjami oraz przede wszystkim możliwość słuchania muzyki z PenDrive'a i chciałbym abyście mi podpowiedzieli jakie radio najlepsze w rozsądnej cenie i żeby kolor wyświetlacza miało w fabrycznej Zieleni tak jak zegary itd. i teraz pytanie odnośnie głośników mam z przodu dwa grające w drzwiach głośniki Blaupunkt Bgx 402 oraz oryginalne podłączone gwizdki w przednich drzwiach łącznie (4 podłączone) teraz moje pytnie chciałbym zamontować na tył głośniki blaupunkta najlepiej jajka lecz problem jest taki że standardowe radio ma 4x65 W i jak zrobić żeby grał przód i tył ? czy trzeba ciągnąć kable czy są już gdzieś w listwie ? czy można zostawić przód jak jest a podpiąć tył czy np gwizdki trzeba wykluczyć z powodu braku pinów ? co zrobić aby wszystko działało ? wolałbym nie montować tuby.
Komentarz